keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ohjeet GPS-seurantaa ja "leimaamista" varten

GPS-seurantalinkki ilmestyy tänne siinä vaiheessa, kun viimeinen lähtöryhmä saadaan metsään eli klo 21.30 jälkeen. Omaiset saavat siitä seurailla etenemistä...

Toiminta kisakeskuksessa:


- Saavuttuasi kisakeskukseen, kävele kisatoimistoon, joka on Turpoonkosken sillan pielessä olevassa rakennuksessa.

- Kisatoimistossa on kaksi kaistaa: toinen juoksijoille ja toinen pyöräilijöille. Valitse oikea.

- Tiiminne kuitataan saapuneeksi ja saatte GPS-laitteen. Mikäli olet maksanut viime tingassa (onhan kuitti mukana?) tai tiiminne kokoonpano on vaihtunut, ilmoita siitä toimitsijalle tässä kohtaa.

- GPS-laite kiinnitetään nippusiteellä yhden tiimiläisen reppuun tai muuhun vastaavaan, joka on mukana koko kilpailun ajan. Siis pyöräilijöillä myös jalkautumisosuuksilla!

- Älkää kytkekö laitetta heti päälle! Tämä ohje koskee etenkin Tuska-sarjalaisia.
-> Laitteet kytketään päälle vasta siinä vaiheessa, kun ryhmitytte oman ryhmänne lähtöä varten Turpoonkosken silta-/risteysalueelle.

- Kisan jälkeen kävelkää suoraan kisatoimistoon ja esittäkää siellä koodilistanne tarkistettavaksi. Kuitatkaa samalla GPS-laite luovutetuksi.


"Leimaaminen" rasteilla

- Rasti on merkitty maastoon vain jesarilla ja palalla heijastinteippiä. Heijastinteippiin on merkitty koodi (esim. J73). 

- Kilpailijan vastuulla on koodien kirjaaminen oikeaan, rastinmääritteessä esitettyyn järjestykseen ja listan luovuttaminen kilpailutoimistoon tarkistettavaksi. 

- Puutteellisia, kadonneita tai väärässä järjestyksessä olevia koodeja ei hyväksytä. 

- Koodilistaksi käy mikä tahansa selkeästi tulkittava systeemi (esim. kynä-paperi / kännykkä / tussilla pakaraan).

1 kommentti: